Grùsht surratit dhe goditje me thikė aktorit të famshëm të Game of Thrones. I ngacmuan të dashurën

Aktori që është legjendar për vdekjen në ekran u godit me thíkë në një zënkë në Londër.

Ai ishte duke vizituar një nga baret e tij të preferuar me të dashuren e cila u ngacmua nga një person i rastësishëm ne lokal

Duke qenë një zotëri i vertete, aktori i Games of Thrones Sean Bean, u ngrit dhe i kërkoi djalit tjetër të kërkonte falje ndaj te dashures se tij.


Por burri tjeter qelloi kokeforte. Ai u ngrit dhe goditi aktorin Sean Bean në fytyrë me grusht dhe e qelloi tek krahu me nje thíke para se te largohej me vrap nga lokali


Aktori i Games of Thrones thuhet se nuk e prishi fare terezine. Ai lidhi plagen tek krahu dhe porositi nje pije tjeter pa pranuar qe ta conin ne spital.

Leave a Comment