Habit Amos Zaharia: “E kam fiksim ta puth njëherë në buzë Bujar Asqeriun. Po prit se ka.”

Aktori Amos Zaharia ishte në grupin e aktorëve që luajnë në komedinën “Boing Boing”, ku ai puthet me tre gra gjatë shfaqjes.

Zaharia ishte ftuar në emisionin “E diell” në Top Channel, ku u pyet nëse do të puthesh me ndonjë burrë në buzë.

Ai ka befasuar me përgjigjen e tij dhe ka thënë se nëse do të kishte puthur ndonjë burrë, ai do të ishte aktori Bujar Asqeriu.

Për meshkuj më ka mbetur fiksim Bujar Asqeriu, sa herë e shoh them ah Bujari. Si stë putha njëherë. Po prit se ka karrierë të gjatë”, tha Amosi.