Habit doktori: “Problemet shëndetësore të Papës zgjidhen vetëm duke bërë se’ks” Ja si u përgjigj Papa..

Problemet shendetesore te Papes nuk jane zgjidhur akoma megjithese ate e kane vizituar dhjetra doktore te ndryshem.

Me ne fund e cuan qe ta vizitoje nje doktor i vjeter ne moshe dhe shume i zoti. Mbasi e ekzaminoi Papen per 1 ore rresht, ai doli dhe i tha kardinaleve se ka 1 lajm te mire dhe nje lajm te keq

Lajmi keq eshte se Papa ka nje crregullim te rralle tek test’ikujt. Lajm i mire eshte se Papa mund te sherohet nese do beje s’eks.

Sigurisht qe ky nuk ishte nje lajm i mire per kardinalet te cilet filluan diskutime te zjarrta me njeri tjetrin per te zgjidhur kete problem.

Papa u informua nga doktori dhe ne fund vendosi qe te beje ate qe thote doktori.

Jam dakord – tha Papa – qe te bej s’eks por ama kam 4 kushte.

Kardinalet u entuziazmuan nga vendimi i Papes dhe njeri prej tyre e pyeti – Cilat jane 4 kushtet i nderuar Pape?

Papa u pergjigj:

Kushti pare, femra qe do shkoje me mua ne shtrat duhet te jete e verber qe mos ta shohi me ke po ben mardhenie.

Kushti dyte, duhet te jete shurdhe qe mos degjoje me ke po ben mardhenie

Kushti trete, duhet te jete e trashe qe edhe sikur ta kuptoje me ke po ben mardhenie, prape mos ti shkoje mendja ti thote njeriu

Mbasi u be heshtje per disa sekonda nje nga kardinalet e pyeti me kuriozitet shume te madh:

Po kushti i katert i nderuar Pape cili eshte?

Papa ju pergjigj pa ju dridhur qerpiku:

Ti kete c’icat e medha

Satirë/Humor ShtypKëtu.com © 2021. Ndalohet kopjimi këtij materiali.

Leave a Comment