Habit Edi Rama dhe Mustafa Nano. Ngrejnë këmbët përpjetë të dy mbi tavolinë gjatë emisionit.

Ne emisionin e drejtuar nga Mustafa Nano “Provokacia” ishte i ftuar kryeministri Edi Rama.

Mustafa Nano bashke me kryeministrin Rama e nisen emisionin ne menyre te vecante, te dy bashke me kembe perpjete.

Rama mbeshteti kembet ne tavoline dhe gjeja e pare qe bie menjehere ne sy jane atletet.

Kryeministri Rama vishet pothuajse gjithmone sportiv dhe nuk heq dore nga veshja e atleteve.

Per me teper shikoni videon e meposhtme