Habit Fevziu: “Lulin e kam pasur nxënës dhe kam dashur ta nxjerr nga klasa por”

“Blendi Fevziu, i ftuar në një emision në News24, ka ndarë me publikun fakte të reja të veçanta.

Gjatë programit, u shfaq një foto e kryedemokratit, dhe Blendi zbuloi një gjë të habitshme.

Ai bëri me dije se Lulzim Basha ka qenë një prej nxënësve të tij në gjimnazin “Sami Frashëri”, kur Blendi ishte mësues në këtë shkollë.”

“Njëheɾë kɑm dɑshυɾ tɑ nxjeɾɾ ngɑ klɑsɑ, ρoɾ mësυesjɑ e letëɾsisë më thɑ se Bɑshɑ ishte ngɑ nxënësit shυmë të miɾë. Gjithmonë kɑm ρɑtυɾ ɾɑρoɾte të miɾɑ me të” thɑ ɑi.