Habit Gjergj Luca: “Amanet kur të v’des mi lini duart jashtë që të shohin këta horrat që”

Në ditëlindjen e tij, biznesmeni Gjergj Luca ka shkuar në v’arreza për të pastruar vendin dhe gjatë kësaj vizite, ai ka hasur në një hoxhë.

Gjatë bisedës me hoxhën, Luca i ka lënë një amanet për të ardhmen.

Luca i ka kërkuar hoxhës që, pasi të jetë v’arrosur, duart t’i vendosin jashtë varrit, me qëllim që “horrat e mediave”, siç i quan ai, të mund të shohin se nuk ka marrë asgjë me vete.

”Kur të më vijë rradha mua, pash të madhin Zot kur të më fusni te vendi të lutem mi lini duart jashtë që të shohin horrat e tallavasë mediave që s’kam marrë gjë aty brenda”, tha Luca.