Habit luani i Shqiptarëve: “Një Amerikan po rruhet tek pasqyra e makinës time”

Luizi tashmë ka disa ditë që ndodhet në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku po zhvillon një turne koncertesh emocionuese.

Megjithatë, sot ai u përball me një situatë të papritur, të cilën e ka ndarë me fansat e tij në Instagram.

Ai ka postuar një video ku tregon një burrë, duket se është amerikan, që po rruhet në mes të rrugës dhe po përdor pasqyrën e makinës së Luizit.