Habit Luizi: “Vajzë si Kiara gjen vetëm njëherë në jetë. Nuk është femër që e lëshon pa duar”

Luizi, Sabiani dhe Kristi jane ulur sot te tre per te biseduar.

Kristi ka shprehur pelqimin e tij per vajzen e Sabianit. Une me Keisin kuptohemi shume mire per cdo gje deri tani u shpreh Kristi.

Luizi ju pergjigj: Une dhe ti e kemi fituar Big Brotherin qe tani. Kemi gjetur vajza te rralla. Ne kohet e sotme vajzat e leshojne pa duar fare dhe ne kemi gjetur vajza qe mund te qelloje rasti vetem njehere ne jete.