Habit Olta Gixhari: “Kur ndodh ndonjë vdekje më vjen të qesh dukem si idiote ngaqë kontraktohem”

Olta Gixhari ka diskutuar me Qetesorin dhe Sabianin rreth temes se vdekjes.

Olta tha se kur ka ndodhur dicka e rende si pershembull ndonje vdekje ajo kontraktohet aq shume nga sikleti sa fillon te qeshi.

Dukem si idjote tha Olta

Qetesori: A je vizituar tek ndonje doktor?

Olta: Nuk me ndodh vetem mua kjo gje ka dhe plot te tjere qe i ndodh.