Habit Sazan Guri: “Kur isha i ri pas notit më fryhej gjoksi dhe muskujt. Ndërsa tani më fryhen para..”

Sazan Guri ka postuar sot ne rrjetet sociale nje video ndersa shihet duke notuar.

Ai shkruan me shaka se dikur i fryheshin muskujt mbas notit. I fryhej edhe gjoksi por edhe tani ne kete moshe i fryhen.

Mbas kujt i fryhen? Kete e zbulon Sazani ne statusin e meposhtem:

… pak për gallat se ngelëm, jo libri, jo panairi, jo Burtrinti… meqë jam në Panair pranë detit edhe lahemi pak, por më kujtohet kur ishim të rinj… dilnim nga deti pas një noti ku na fryheshin muskujt, gjoksi dhe i drejtoheshim çadrës me shoqet e kampit apo të gjimnazit, kishte lezet… po edhe tani, çudi s’ka ikur ajo ndjesi, sa here që dal nga deti muskujt si dikur fryhen, vetëm se para kujt do thoni ju? Para zonjës, nipërve…