Habit Sazan Guri: “Mbani në shtëpi minj, peshq dhe qen sepse ndjejnë tërmetin”

Nga: Sazan Guri


E dija qysh ne rini nga leximet qe japonezet e kane me detyrim te mbajne akuariume me peshq, qen shtepie, minj zbukurues, e te tjera kafshe sepse iu duhet te para gatiteshin per termetet qe keta ndjenin ne pare.

E provova vete me 2008 ne termetin e Tiranes, kur Qeni im Darki i ra krevatit nga poshte te gjitheve neve si familje vec e vec, ne brof ne kembe – cfare ka Darki! Darki i shket s’kishte gje, por termeti disa sekonda me pas kishte ca pune dritherimash me ne