Habit Shqiptari: “Kam 2-3 dashnore dhe i kam si motra. Nuk kryejmë mardhënie” Shikoni videon

Mesa duket ne keto dite te nxehta vere shume Shqiptarëve i ka rene dielli ne koke

Një video po qarkullon ne rrjet ku intervistuesi pyet nje djalë:

Intervistuesi: A ke dashnore?

Djali: Po, kam 2-3 dashnore sa per dijeni por i kam si motra

Intervistuesi: Po si i mban?

Djali: Nuk kryejme mardhenie se’ksuale vetem bejme muhabet

Per me teper ndiqni videon me poshte