Jashar Maja: “Do ta shohë gjithë bota çfarë do ti bëj atyre që na rr’ahën. Do ti bëj dhe unë video”

Jashar Maja, i cili u sulmua mbrëmjen e djeshme gjatë konfliktit për guroren, ka treguar në një intervistë televizive se si ndodhi kjo ngjarje.

Ai përmendi se deri tani policia nuk ka reaguar ndaj ngjarjes dhe se ata kanë marrë vetëm një deklaratë nga ai.

Personi i dh’unuar theksoi se videoja është filmuar nga vetë fisi Rraja për të treguar forcën e tyre. Më tej, Maja theksoi se gjithë ngjarja ishte e planifikuar.

“Policia nuk ka reaguar. Na ka marrë vetëm një deklaratë. Nuk na ka pyetur njeri a jemi të gj’allë a jemi të vd’ekur.

Policia e Fushë- Krujës ka frikë të dalë në rrugë për të na dërguar ne në Tiranë. Video është filmuar nga ato në mënyrë që të tregojnë se ja kush janë. Po do i bëj dhe unë një video atyre, mos të kenë merak. Do tregoj dhe unë se kush jam. Do e shoh e gjithë bota se si do ja bëjë. Nuk kemi pasur më asnjë kontakt me të. I kam bërë një telefonatë Fred Karajt, është shok i Rrajës, i thashë se çfarë ju kam borxh që ma bëtë këtë gjë, më tha që nuk ke punë me mua, por me ata”- tha ai.