Jul Deda: “Luiz Ejlli duhet ti jetë mirënjohës atyre që i dhanë pozicione të larta në Paris”

Julian Deda komenton përfshirjen e Luiz Ejllit në politikë dhe lëvizjen e tij nga Partia Demokratike

Përfshirja e një këngëtari të njohur, Luiz Ejlli, në politikë dhe ndryshimi i tij i partisë politike për të cilën ka shprehur mbështetje vetëm pak muaj më parë, ka shkaktuar një valë reagimesh në opinionin publik.

Aktori Julian Deda, i cili ka qenë anëtar i Partisë Demokratike në Shqipëri për një kohë të gjatë, ka shprehur kundërshtimin e tij ndaj kësaj lëvizjeje të këngëtarit. Gjatë një interviste të fundit në emisionin “TA”, Julian u pyet për qëndrimin e tij në lidhje me largimin e Luiz Ejllit nga radhët e Partisë Demokratike.

Julian Deda: Ne nuk imponojmë askënd të qëndrojë kundër vullnetit të tij, përpara gjithash. Ai e quan këtë një shprehje mirënjohjeje, ndërsa unë e quaj “dy standarte”. Nëse je mirënjohës për atë që të ka bërë një nder në këtë moment, duhet të jesh mirënjohës ndaj të gjithë personave në jetën tënde që kanë kontribuar për ty. Për të qenë i besueshëm, duhet të jesh në gjendje të thuash: “I jam mirënjohës këtij, por i jam mirënjohës edhe disa personave të tjerë për shkak të së cilëve isha në pozicione shumë të rëndësishme në Paris.”

Kështu, nëse je mirënjohës për diçka të vogël, por nuk je mirënjohës për gjëra më të rëndësishme, atëherë unë mendoj se kemi të bëjmë me dy standarte në mënyrën se si ti e kupton mirënjohjen.