Kapet mat me foto Lulzim Basha në Rinas. Fluturon drejt Hollandës për pushime.

Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha e ka lënë Tiranën, vapën për të ikur drejt Holandës.

Basha është fotografuar sot në Rinas për të udhëtuar me tranzit në drejtim të Vjenës dhe më pas në Holandë.

Në media janë publikuar foto eksskluzive, nga aeroporti i Rinasit, ku duket në përgatitje për të ikur.

Siç duket Luli ‘luftën” për masakrën zgjedhore, do të vijojë në Holandë duke ujitur tulipanë.

Betejat, Luli duket se po i zhvendos në Holandë, pasi humbi turpshëm në zgjedhjet e 25 Prillit.

Sigurisht që betejat dhe lufta e lodhën shumë dhe ndaj që sot ka nisur fundjavën e tij hollandeze, për tu çlodhur, ujitur tulipanët dhe ajrosur shtëpinë.

Burimi: CNA