Kiara: “Luizi poshtë jorganit nuk më bënte asnjë gjë. Vetëm ndonjë masazh ose më..”

Kiara Tito pas daljes nga shtepia me e famshme ne Shqiperi ka folur duke shuar kuriozitetin e shume Shqiptareve se cfare bente ajo poshte jorganit.

Ajo tha se ndryshe nga c’mendojne njerezit, nen jorgan nuk ka ndodhur asgje me shume se ndonje masazh.

“Jo nuk ka ndodhur asgjë poshtë jorganit, thjesht putheshim, ndonjë masazh kështu dhe normal që s’ka ndodhur gjë. Normale që s’do e bënim kurrë aty, e kemi thënë që nga fillimi”– tha Kiara.