Kiara nuk pranoi unazën e Luizit 3 muaj më parë! Del video që po bën namin.

Në fillimet e Big Brother, Kiara i ka mbajtur qendrim teper të ftohtë Luizit. Ndonese asokohe ai është ulur në gjunje dhe e ka propozuar.

Por Kiara sic figuron në videot virale, atëherë e ka refuzuar, e tashmë e pranoi pa hezituar. Pra gjërat për 3 muaj kanë ndryshuar shumë.

Ndiqni videon me poshte