Koka: “Bjerini Lulit me karrike kokës nesër. Bjerini me shkopa bejzbolli kurrizit. Sy për sy.”

Nga: Bledian Koka

“Thirrje per demokratet

Mos publikoni kot sms-te e Lulit per takimin e neserm ne Fier. Nese keni pak vetedije mos e lini te futet ne pallatin e kultures.

Priteni me gaz lotjsjelles, me fikse zjarri, me karrige kokes dhe me shkopa bejsbolli kurrizit…

p.s…sy per sy”, shkruan ai.

Pas kësaj thirrje ka reaguar kryetari i PD-së së Fierit, Agron Kapllanaj, i cili thotë se Berisha kërkon gjak.

Leave a Comment