Komentuesi e quajti kυrvé. Shpërthen Monika Lubonja: “Po pse ore si mamí jot..”

Aktorja e njohur Monika Lubonja e cila u be edhe me e njohur nga qendrimi i saj ne BB, poston shpesh ne mediat sociale.

Ajo ka vendosur qe te beje nje bisede virtuale me ndjekesit e saj por si gjithmone nuk kane munguar edhe ofeńdimet te cilat jane bere te shpeshta mbas maskes se anonimatit.

Nje nga komentuesit nuk e ka mbajtur gojen dhe e ka quajtur me plot gojen Moniken kúrvé por edhe Monika nuk ja ka pertuar ne pergjigje.

Leave a Comment