Kreshnik Spahiu mall për femrat e dikurshme: “Bukuri reale. Skishin as makina as bënin selfie”

Nga Kreshnik Spahiu

E DIELË: Pa celular, pa çadra, pa shezllon. Ato s’kishin makina Range Rover për të shkuar në Dhërmi apo Jalë.


Femrat shqiptare të ulura në peshqir, shijonin rrezet e diellit: As për foto dhe as për selfie në facebook apo instagram. Bukuria dhe dashuria ishte reale, jo virtuale.


P.S. Ju lutem këtë status, as mos e kopjoni dhe as mos e publikoni në media. Është postim për miqtë.


S’është nostalgji por kujtesë mbi moralin shoqëror.

Leave a Comment