Kreshnik Spahiu mall për plazhin në kohën e Enver Hoxhës: “Pa kallash pa shampanjë vetëm bukë me”

Kreshnik Spahiu ka postuar ne rrjetet sociale nje foto nga plazhi ne kohen e komunizmit.

Ai shkruan se ne ate kohe mjafton te kishe me vete buke me djathe me domate ne plazh dhe ishin te barabarte te gjithe. Pa arme dhe pa shampanje.

Ja statusi i plote i Kreshnik Spahiut

Pa shezllone, pa pagesë, pa kufij, pa shampanj, pa pistoleta dhe pa kallash. Vetëm bukë, djath dhe domate por çdokush me çadrën e tij dhe në bregdetin që na kishte dhuruar Zoti dhe s’ja u kish ndarë qeveria.
Rëra nuk kishte as pronar dhe as pushtues.
Kush zgjohej më herët e vendoste buzë detit…..
Të gjithë ndjeheshim të barabartë.
❤️🖤 1987

Leave a Comment