Kreshnik Spahiu mbron Elsa Lilën: “Po e sulmoni barbarisht. Ju pikon loti për partinë”

Nga: Kreshnik Spahiu

Sot Elsa Lila është sulmuar barbarisht nga gjysma e mediave shqiptare, jo për atë çfarë akuzohet apo arrestohet, por për bindjet politike.


O njerëz, Elsa përpara se të jetë socialiste, është nënë, bashkshorte, motër por dhe ikonë e muzikës shqiptare.


Zëri dhe tingujt e saj do lënë gjurmë për Shqipërinë, më shumë se “loti që pikon” nga sytë tuaja për partinë.

Leave a Comment