Kreshnik Spahiu: “Njerëzit plasin nga marazi kur të shohin që je mirë. Ju shqyen syri keq”

Nga: Kreshnik Spahiu

Mos tregoni askujt që jeni mirë sepse ju shqyen syri i keq. Njerzit i ka plas marazi dhe s’duan me pa askënd mirë.


Sa më shumë ta mbani për vehte dhe mos e ndani me të tjerët, aq më shumë do zgjasë lumturia juaj.
Mos tregoni ku punoni, sa paguheni, çfarë lidhjesh keni, çfarë dashurish ndjeni, çfarë planesh bëni….


Asgjë për jetën tuaj private, s’duhet të dinë të tjerët.


Madje as fëmijët mos i reklamoni në rrjete sociale.


Po vret djali-babain, vllau-vëllain nga cmira dhe marria.

Leave a Comment