Ky burrë i fut dajak gruas sa herë që ajo merr like në rrjetet sociale

Një grua nga Uruguai u detyrua tu nënshtrohej ndërhyrjeve kir’urgjikale në fytyrë pasi bashkëshorti i saj ndjehej i xhelozuar dhe e rri’hte çdo herë që ajo merrte një “like” në fotot e saj.

Adolfina Camelli Ortigoza vuante në heshtje në familjen e tyre dhe ishte përdh’unuar sistematikisht nga bashkëshorti i saj 32-vjeçar.

Situata arriti kulmin kur policia mbërriti në shtëpinë e tyre dhe zbuloi se zonja Ortigoza ishte rr’ahur bru’talisht, fytyra e saj ishte shk’atërruar dhe kërkonte menjëherë ndërhyrje kir’urgjikale.

Në një konferencë për media, avokati i saj njoftoi se partneri i saj, Pedro Heriberto Galeano, kishte treguar një sjellje të dh’unshme çdo herë që dikush i bënte “like” në fotot e saj në rrjetet sociale.

Galeano kontrollonte profilin e saj në Fb, ku ai postonte fotografitë e saj dhe e kër’cënonte fizikisht me dh’unë për çdo “like” që ajo merrte.