Lajmi që po mundon të gjithë. A u pajtuan motrat Libohova? Kodi që dha Eranda duke shpërthyer në të qeshura.

Për rreth një vit më parë, kemi mësuar se motrat Libohova, dy ikona të ekranit shqiptar, nuk kanë folur për shumë kohë.

Që atëherë, ka shumë spekulime në rrjet për problemet në marrëdhënien e tyre.

Të gjithë e vunë ndarjen midis Irmës dhe Erandës edhe gjatë Festivalit të Këngës në RTSH, ku këtë vit shfaqën performanca të paharrueshme në skenë.

Irma refuzoi ftesën për të kënduar së bashku me motrën e saj, Erandën, e cila ishte prezente në festival.

Por kohët e fundit, Eranda dhe mbesa e saj duket se kanë rënë dakord. Teksa po darkojnë së bashku, mbesa i drejtohet Erandës dhe thotë: “Kjo është Irma Libohova”. Tavolina mbushet me të qeshura.