Luani Shqiptarëve flet për lekët: “Kam pasur vonesa tek pagesa kësteve por kam patur mirëkuptimin e”

Luizi ka folur për përvojën me një kredi të IuteCredit dhe përpjekjet për të dëmtuar emrin e kësaj institucioni financiar.

Luizi tregon se ka marrë një kredi për një shpenzim momental dhe nuk ka pasur probleme me IuteCredit. Ai thekson se ka pasur disa vonesa në kthimin e kësteve, por gjithmonë ka gjetur mirkuptimin e tyre.

Luizi dyshon se ka një person që po përdor emrin e tij për të dëmtuar IuteCredit dhe që të gjitha lajmet negative në media janë pjesë e një loje të ndërtuar për të shfrytëzuar imazhin e tij për sulme

“Probleme? Asnjëherë. Vonesa në këste? Po, kanë ndodhur, por gjithmonë kam patur mirkuptimin e tyre dhe situata nuk ka shkuar kurrë në përndjekje apo insinuata të tilla që kam lexu nëpër media. Mendoj se dikush tjetër kërkon të dëmtojë IuteCredit dhe emri im po përdoret si sulm i ulët.” – shprehet Luizi teksa na tregon i buzëqeshur se, së fundmi ka kuptuar që të mos besojë çdo gjë që lexon në media, sepse ka shumë që flasin e shkruajnë në kuadër të lojës.