Luani Shqiptarëve ndihmon Veliaj të rregullojë rrugët e Tiranës: “E rregullova Myslym Shyrin”

Luizi shpesh poston foto dhe video nga jeta e tij e përditshme, dhe së fundmi duket se ka ndaluar për të “ndihmuar” disa punëtorë, të cilët po rregullonin trotuaret në një lagje të Tiranës.

Luizi ka postuar një video ku është i ulur mbi mjetin që përdoret për të rregulluar rrugët dhe shkruan:

“E rregulluam trotuarin në Myslym Shyri”