Luani Shqiptarëve: “Njeriu i parë që do takoj do jetë Kiara pastaj mamin në Shkodër”

Banorët e Big Brother Vip kanë filluar të bisedojnë për planet e tyre pas daljes nga shtëpia, duke qenë se finalja do mbahet në datën 6 maj.

. Luizi është i gatshëm të takojë Kiarën pas daljes dhe pastaj dy gra të cilat i kanë thënë se ai do të jetë fitues nëse hyn në Big Brother.

Pas kësaj, ai do shkojë në Shkodër për të vizituar varrin e të atit dhe pastaj do takojë nënën e tij. Luizi ka plane për të organizuar një dasmë me Kiarën dhe po bisedon me Kristin për detajet e organizimit të tavolinave.

Ai gjithashtu ka fituar pushime dhe planifikon të shkojë në Antalya me Kiarën në korrik dhe në Maldive në tetor. Luizi ka përcaktuar një rutinë të detajuar për ditën e tij të daljes, ku do të jenë të pranishëm Kjara dhe pastaj Kristi.