Luljeta këndon Mamicën dhe zhvishet. Bieta e ndalon të heqë bluzen.

Ne videon e meposhtme do te shihni Luljeten e cila fillon te kerceje dhe te kendoje ne emisionin Ftese ne 5

Por ne nje moment ajo fillon te zhvishet duke shkaktuar reagimin e Bieta Sulos e cila e ndaloi te vazhdonte me tej.

Shikoni videon me poshte duke shtypur butonin Watch on Youtube