Mallkon Kalaja: “Ju nxjerrtë Veliaj fëmijët jashtë në gaz lotsjellës. Ju ardhtë te pragu shtëpisë me fadroma”

Erion Veliaj ka arritur një fitore të madhe në Tiranë, edhe në Astir dhe tek “5 Maji”, ku opozita ka organizuar protesta të përsëritura.

Kjo ka provokuar zemërimin e Adriana Kalajës, anëtares së shtabit të Belind Këlliçit, e cila shume e merzitur dhe e zemeruar, ka mallkuar banorët e “5 Majit” dhe Astirit.

Ja cfare shkruan Kalaja

“Një urim kam për të gjithë ata që e shitën votën apo votuan Veliajn. Ju shkoftë për qokë me fadromë, natën te pragu i shtëpisë e i nxjerrtë fëmijët jashtë në gaz lotsjellës”, shkruan Adriana Kalaja në rrjete sociale.

“Ju që adhuroni Suden, Çitjanet e Komandatit dhe Tallavanë, nuk e meritoni një lider si Prof. Dr. Sali Berisha që ju anëtarësoi në NATO e ju liberizoi vizat.

T’a gëzoni diktaturën”, vijon ajo.