Mbarojnë hallet për Shqiptarët. Më në fund Kiara me Luizin pajtohen

Pas më shumë se katër ditësh të diskutimeve dhe debateve, të cilat nuk po arrinin t’i japin zgjidhje, çifti Luiz dhe Kiara më në fund kanë zgjidhur keqkuptimet dhe janë pajtuar.

Pas një bisede të zhvilluar në oborr, Kiara e përqafoi Luizin dhe në fund i dha një puthje.

Këngëtari premtoi se nje sjellje e tillë si ajo e bërë gjatë provës së dhënë nga Big Brother, që çoi në konflikt mes tyre, nuk do të ndodhë më.