Moderatorja e lajmeve harron që ka tavolinë prej xhami, hap këmbët më shumë se ç’duhet

Moderatorja e lajmeve në televizionin italian TG 5, ishe ulur para një tavoline qelqi dhe këtë fakt e kishte harruar krejtësisht detajin se tavolina ishte e tejdukshme.

Tridhjetë e tetë vjeçarja Constanza Calabrese, tregoi më shumë se sa do të donte, ndërsa ka hapur këmbët më shumë seç duhej gjatë transmetimit duke bërë t’i duken të mbathurat. Ngjarja ka ndodhur pak muaj më parë, por vetëm tani videoja është bërë virale.

Leave a Comment