Monika Lubonja: “E dua burrin të lagur nga mesi e poshtë. Ndërsa nga mesi e lart e dua të”

Aktorja Monika Lubonja ka filluar pushimet dhe nuk ka hequr dorë nga postimet në rrjetet sociale.

Një postim i fundit i saj ka kapur të gjithë vëmendjen e ndjekësve.

Ajo ka ndarë një foto të një burri që lexon një libër në pishinë, ndërsa shkruan për mënyrën sesi ai përputhet me partnerin e ëndrrave të saj.

“Ja dhe partneri i ëndrrave të mija. I lagur nga mesi e poshtë dhe i ditur nga mesi e lart”, ka shkruar Monika.