Ndodh hataja. Aleksandër Gjoka tallet me këngëtaren: “Pu pu çfarë turpi. Hajde Vip Hajde“

Aleksandër Gjoka ka treguar një qëndrim të hapur dhe të drejtpërdrejtë ndaj këngëtarëve që performojnë me “playback” gjatë koncerteve të tyre.

Në një rast, ai ka ndarë një video të Dafina Zeqirit në llogarinë e tij të Instagramit, ku ajo këndon me “playback”.

Ai ka bërë ironi dhe shton se performanca e saj është e turpshme, veçanërisht për një person që e quan veten “VIP”.

Aleksandër Gjoka nuk ka hezituar ta shprehë kritikën e tij ndaj kësaj praktike të performancës në muzikë.

”Hajde live hajde. Pu, pu, pu çfarë turpi. Hajde VIP”, shkruan ai.