Ndodh hataja. Arbana Osmani ndalon fotot e videot e dasmës: “Ju lutem respektoni ditën tonë të”

Arbana Osmani dhe Eduart Grishaj kanë planifikuar të martohen këtë fundjavë, duke lidhur dashurinë e tyre të gjatë në një ceremoni martesore.

Në ditët e fundit është zbuluar një detaj në lidhje me organizimin e ceremonisë, e cila duket se do të jetë më private sesa ishte menduar fillimisht.

Në ftesën që çifti ka dërguar për dasmorët, theksohet se fotografitë dhe videot në rrjetet sociale janë të ndaluara. Kjo tregon se ata dëshirojnë të mbajnë ceremoninë në një atmosferë të intimitetit dhe të respektit për momentin e tyre të veçantë.

“Ju lutemi, respektoni ditën tonë të bukur duke mos postuar foto dhe video në rrjetet sociale”, shkruhet në ftesë.

Dasma e Arbana Osmanit dhe Eduart Grishajt do të zgjasë për tre ditë, duke përfshirë një rreth të ngushtë të njerëzve të ftuar.

Në ceremoninë martesore do të jenë të pranishëm edhe shumë artistë dhe miq të çiftit, të cilët janë të dashur shumë nga publiku. Kjo do të krijojë një atmosferë të veçantë dhe të gëzueshme për të festuar dashurinë e tyre në mënyrë të përkryer.