Ndodh hataja e madhe: Luani Shqiptarëve dhe Jurgena rastësisht kapen mat në të njëjtin vend!”

Pardje, Kiara udhëtoi për në Turqi ndërsa Luizi eksploronte Tiranën duke bërë xhiro.

Mirëpo, dje duket se rastësia e ka sjellë që të piqet së bashku me Jurgenën.

Burimet nga Kryefjala tregojnë se Luizi dhe Jurgena ishin në të njëjtin orar në një parukeri të njëjtë.

Edhe pse nuk dihet nëse ata kanë pasur ndonjë kontakt apo jo, duket se urimet i marrin në kohë reale, ashtu siç shprehen edhe komentuesit.

“Prania në të njëjtën parukeri me Luizin ka qenë rastësi, nuk jemi takuar” – është shprehur Jurgena, e cila duket se ka dashur të shmangë keqkuptimet.