Ndodh hataja e madhe. Luani Shqiptarëve figuron beqar në gjendje civile.

Në mbrëmjen finale të BB VIP, Luizi dhe Kiara u lidhën në martesë në Bashkinë e Tiranës në praninë e Erion Veliajt dhe duke dëgjuar muzikën e Elvana Gjatës.

Megjithatë, duket se kjo martesë ishte e pavërtetë sipas gazetës Express

Pak ditë më parë, Luizi ka ndryshuar një biznes në QKR dhe dokumentacioni tregon se ai është ende beqar. Kjo do të thotë që Luizi dhe Kiara nuk janë zyrtarisht të martuar.

Prandaj, duket se kjo martesë u realizua në 1 të natës për show ose për arsye të tjera që ende nuk i dimë.