Ndodh hataja e madhe. Luanit të Shqiptarëve dhe maestros nuk i deli inati. Shikoni ç’i kanë punuar njëri tjetrit

Pas incidentit në tualet me Kristin, marëdhënia mes Luizit dhe Armaldos është tronditur.

Megjithatë, shumë menduan se çdo gjë ishte mbetur brenda mureve të “BBV”, por kjo nuk është e vërtetë.

Maestro dhe Ejlli duket se nuk kanë rregulluar marëdhënien e tyre, edhe tani që janë jashtë formatit, dhe fakti që nuk e ndjekin njëri-tjetrin në Instagram është një “provë” për këtë.

Nëpërmjet një shqyrtimi të profileve të tyre në rrjetet sociale, kuptohet se ata kanë ndërprerë ndjekjen e njëri-tjetrit.