Ndodh hataja. Emisioni “Përputhen” ngel pa moderatore. Prezantuesja bëhet deputete!

Disa dite mbasi Grida Duma la mandatin e saj te deputetes vendi i saj bosh do te zevendesohet nga prezantuesja e “Perputhen” Ori Nebiaj

Ori Nebiaj e mori vendimin e veshtire mbasi u mendua disa dite dhe ne fund ka vendosur te pranoje mandatin duke lene prezantimin e emisionit pergjysme

Kjo ngjarje eshte ndjekur me interes nga media pasi ne rastin e pare deputetja le mandatin per tu futur ne televizion dhe ne rastin e dyte prezantuesja le televizionin per tu bere deputete

Leave a Comment