Ndodh hataja me “Elsën”. Përjashtohet nga Big Brother. Vjen zarfi zi.

Nuk ndalojne zarfat e zinj ne shtepine me te famshme ne Shqiperi.

Mbas zarfit te zi ne mengjes i cili perjashtoi nga gara Ermionen vjen perseri nje zarf i zi ne darke.

Zarfi i dyte i zi vjen per Eva Alikaj e cila me te qara, ulerima dhe kercenime ndaj Luizit i tha: Ta caj kafken ta fus me mikrofon kokes