Ndodh hataja në Durrës. Nipi i tregon gjyshërve: “Mami tradhëton babin” Ata kapin nusen dhe

Në transmetimin e zakonshëm në TV Klan për “Aldo Morning Show” në qytetin e Durrësit, Dhurata sjell një lajm të tronditës.

Një djalë i vogël, rreth moshës 12-13 vjeç, ka shkuar te gjyshërit e tij dhe aty i ka rrëfyer të vërtetën për nënën e tij.

Nëpërmjet këtij rrëfimi, ai ua ka treguar gjyshërve të tij se e ëma po tradhton të atin.

Dhurata: Iu ka treguar që nëna e tij tradhton babain. Pra nuk ka ditur se kujt t’ia shprehë këtë gjë dhe ka shkuar te gjyshërit pasi ka gjetur mbështetjen. Ndërkohë këta kanë telefonuar menjëherë zonjën, nusen e djalit të tyre dhe i kanë thënë që “duam të të takojmë nga afër”. 

E kanë takuar dhe ia kanë plasur në sy gjithë të vërtetën që u ka thënë djali dhe ajo ka ngelur sepse është habitur se nuk e ka menduar që djali i saj t’ua thotë të vërtetën gjyshit dhe gjyshes duke qenë se e kishte porositur që “shiko mos trego”, gjëra të tilla.