Në moshën 68 vjeçare Ylli Pango bëhet baba: “Nipi im ka xhaxha djalin tim megjithëse është më i madh”

Politikani dhe pedagogu Ylli Pango raportohet se është bërë baba në moshën 68-vjeçare.

Pas një periudhe largimi nga skena publike, Pango ndau për herë të parë në “Zgjohu me MCN” ndjenjën e prindërimit që e kishte riprovuar pas 30 vitesh.

Pango bisedoi për djaloshin dhe nipin e tij të vogël, të cilët kanë mosha të ngjashme.

“Djali im i madh, është 34 dhe ka dy fëmijë. Ka një djalë që është më i madh se djali im, dmth që e ka xhaxha djalin tim. Pra ai është 4 vjeç, e ka emrin Ares, ndërsa djali im i vogël quhet Daniel. Kam dhe një mbesë 2 vjeçe.”, tha Pango.