“Ngele duke publikuar dasmën” Bledi Mane: “Boll se le nam. Ik puno tani lëri këto”

Këtë të diel ne segmentin “Në trotuar” në programin “E Diel”, Bledi Mane dhe Nita Latifi kanë patur një përplasje pas diskutimeve virtuale në rrjetet sociale.

Ata kanë akuzuar njëri-tjetrin për përfitim personal nga kjo situatë, ndërsa gazetari Mane i ka dhënë këshillën Latifit që të shfrytëzojë famën për të përfituar.

Bledi Mane: Nita përdore famën për përfitime, mos rri të merresh me mua.

Nita: Kush po merret, je ti ai që po bën statuse dhe më nxjerr në story momentet e dasmës në BB.

Bledi: Boll se le nam, ik puno lëri këto tani, je 24 orë në vëmendjen e mediave. Rritu!