Nje krijese e çuditshme gjysme njeri gjysme kafshe zbulohet në Indi

Nje krijese gjysme njeri gjysme majmun eshte zbuluar ne nje fshat te Indise duke bere qe banoret te tremben

Sipas gazetes Indiane “Kombi” kjo krijese duket sikur ka formen e nje njeriu por me permasa shume te vogla

Te dy duart kane nga kater gishta dhe nuk kane thonj

Kjo pamje eshte perhapur me shpejtesi ne rrjetet Indiane sociale. Disa komentues mendojne se eshte nje majmun i sapolindur ndersa disa komentues te tjere mendojne se eshte fetus njeriu i palindur