Nxehet Elisa Spiropali me ata që nxorrën Ramën jashtë: “Se kanë kuptuar me kë kanë të bëjnë”

Ministrja Elisa Spiropali ka reaguar ndaj lajmit se është shoqëruar kryeministri Edi Rama në Gjermani.

Spiropali tha se nuk i di detajet e rastit.

Shoqërimi i Ramës në Gjermani, Elisa Spiropali: E ka sqaruar Endri…Fuga. Edhe kanë kërkuar ndjesë. Nuk i di detajet e rastit. është i vjetër si rast. Më duket krejt e parëndësishme përderisa kompania ka kërkuar falje. Në kohë pandemia kanë qenë të gjithë, i kemi parë pilotët dhe stjuardesat, të stresuar dhe këtu mbyllet. Gjermanët janë gjermanë. Nuk është lajm për t’u shqetësuar dhe për t’u mërzitur. Mesa kuptoj ka qenë një anëtarë që se ka kuptuar me kë ka të bëjë.

Leave a Comment