Nxehet keq Dritan Hila: “Mjaft u morët me Eli Farën. Ajo po përpiqet të mbijetojë. Merruni me Mediun”

Nga: Dritan Hila

Mjaft u moret me Eli Faren.

Eshte nje grua pa burre e cila perpiqet te mbijetoje. Nese ketu artistet do shperbleheshin per aftesite e tyre, Eli Fara do mbante me leke Mehdiun dhe jo e kunderta.

Merruni me Mehdiun se ai i ka hedhur firmat dhe jo me nje grua.


Meqe ra fjala keto Ojf-te per mbrojtjen e grave qe hapin gojen kamare kur i shahet gruaja Makronit, nuk i kam degjuar te mbrojne grate shqiptare kur sulmohen.

Imagjinoni sikur ne Shqiperi gjykimi ti lihej turmave te fb: do kishim çdo dite nga 3-4 te varur ne litar

Leave a Comment