Pastruesja më e afte se ekspertët e kriminalistikës. Duhet të punësohet tek shërbimet sekrete.

Nga profesor Mahmut Mahmutaj

Sot mediat njoftuan se pastruesja e famshme kishte vjedhur ne diten per diell, shtepine e ekspertit te kriminalistikes Ervin Karamuco.

Pra eksperti qe zberthen cdo ngjarje kriminale ne vend dhe di me detaje cdo ngjarje kriminale qe ka ndodhur ne bote, nuk zbertheu dot para syve te tij vjedhjen e unazes nga pastruesja.

Po ashtu kjo pastruese i shpetoi syrit vigjilent te rilindjes duke vjedhur pa i bere syri terr zemren e kupoles se rilindjes. Kjo pastruese minimalisht duhet te zgjidhet si shefe e kriminalistikes Shqiptare ose te punesohet tek sherbimet sekrete.

Me teknikat e saj aspak te sofistikuara ajo arriti te penetroje te gjitha sistemet e nderlikuara psikologjiko/fizike te njerezve qe drejtojne kete vend.

Nga sot propozoj qe pastruesja te dekorohet me medaljen “Heroi i Heshtur”

Satirë/Humor ShtypKëtu.com © 2023. Ndalohet kopjimi këtij materiali.