Pendohet Rama. Fillon të montojë përsëri teatrin e vjetër kombëtar. E detyroi Gjykata Kushtetuese!

Gjykata Kushtetutese vendosi per të shpallur si antikushtetues veprimet e Qeverisë dhe Bashkisë për prishjen e një pasurie kombëtare, si Teatri Kombëtar.

Menjehere Rama, urdheroi qe te mblidhen te gjitha copat e godines se vjeter dhe te rimontohen aty ku ishin nga e para.

Per mediat Rama u shpreh:

Ne gjjthmone i zbatojme vendimet e gjykatave dhe nuk i kundershtojme keshtuqe une kam urdheruar Erion Veliajn qe te mbledhi personalisht tullat e godines se shembur dhe ti vendose perseri aty ku ishin.

Edi Rama

Veliaj eshte treguar menjehere i gatshem te zbatoje urdhrin e shefit te madh. Ai eshte parë me çekiç dhe gozhda ne dore duke montuar skenen e teatrit te vjeter.

Satirë/Humor ShtypKëtu.com © 2021. Ndalohet kopjimi këtij materiali.

Leave a Comment