Përplaset tek rruga Arbërit duke filmuar veten dhe ulëret: “Oj naaanë bre, oj nanë bre, oooj naaanë bre, oj nanë bre”

Ne videon qe do te shikoni pak me poshte duket nje qytetar i cili filmon veten duke i dhene makines me shpejtesi ne rrugen e Arbërit.

Mesa duket shoferet ne Shqiperi vazhdojne te mos respektojne rregullat e qarkullimit duke filmuar veten “live” me shpejtesi dhe me muzike me volum te larte per tu dukur ne rrjetet sociale.

Siç do te shikoni ne videon pak me poshte, qytetari peson aksident dhe fillon te ulerase:

Oj nen bre, oj nen bre, oj neeeene breee

Shikoni videon