Plas keq në Big Brother. Monika dehet dhe hap shalët në vaskë bashkë me Arjolën.

Dy konkurrentet e ‘Big Brother VIP’, Monika Lubonja dhe Arjola Demiri kanë shijuar suitën luksoze brenda ambienteve të shtëpisë.

Të dyja janë futur brenda në vaskë, duke shijuar hidro-masazhin që të dhuron ‘Jacuzzi’ dhe me një gotë shampanjë në dorë. Dy aktoret nisin të qeshin e të flasin dhe Lubonja falenderon Arban Osmanin për këtë dhuratë speciale, ndërkohë që vihet re se është në gjendje të dehur.

Pjesë nga biseda:

Monika Lubonja: Arbana pse më bën të futem në mëkat

Arjola Demiri: Por çfarë faji ka Arbana moj grua, ç’faj ka Arbana

Monika Lubonja: Dëgjo, ju lutem….

Arjola Demiri: Mbylli këmbët si fillim dhe drejto grykën e topit andej

Monika Lubonja: Nuk dëgjohet…

Arjola Demiri: Pri, prit ta fikim këtë, çfarë po thoje…

Monika Lubonja: Jo, jo, mos e fik atë….Isha vetëm, nuk di Arbana më ke çuar në një botë komplet tjetër Arbana, nuk e di, të dua.

Leave a Comment